CarAudioForum.com


Reply
Old 08-30-2017, 07:50 PM   #106
Jimi77

Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Denver, CO
Posts: 27,417
Jimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond repute



Quote:
Originally Posted by SPL_Krayzie112 View Post
Which leaky baffle?
The leaky baffle referred to in this thread.
Jimi77 is online now   Reply With Quote

Old 08-31-2017, 08:20 AM   #107
noxas

Registered User
 
Join Date: May 2017
Posts: 45
noxas is on a distinguished road



So I'm pretty sure my amp just blew. I'll be running further tests when I can to confirm. Was driving and bass just cut out. Amp isn't even turning on.

Anyone have any amp suggestions for these subs?
noxas is offline   Reply With Quote

Old 08-31-2017, 10:33 AM   #108
Jimi77

Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Denver, CO
Posts: 27,417
Jimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond repute



Could be the subs, fuse, loose connection. I'd do some troubleshooting before I bought a new amp.
Jimi77 is online now   Reply With Quote

Old 09-01-2017, 04:23 PM   #109
noxas

Registered User
 
Join Date: May 2017
Posts: 45
noxas is on a distinguished road



All fuses good... somehow I vibrated the power fuse holder apart
noxas is offline   Reply With Quote

Old 09-02-2017, 12:55 AM   #110
Jimi77

Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Location: Denver, CO
Posts: 27,417
Jimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond reputeJimi77 has a reputation beyond repute



Quote:
Originally Posted by noxas View Post
All fuses good... somehow I vibrated the power fuse holder apart
Glad you found the problem and the repair was cheap.
Jimi77 is online now   Reply With Quote

Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:49 PM.
Powered by vBulletin® - Copyright © 2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996 - 2011 by CarAudioForum.com - all rights reserved.