CarAudioForum.com

Go Back   CarAudioForum.com > Discussion Forums > Car Audio: Installation Help

 
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-09-2017, 01:46 AM   #1
drjoeshmoe

Registered User
 
Join Date: May 2008
Posts: 69
drjoeshmoe has a spectacular aura aboutdrjoeshmoe has a spectacular aura about



help, sub amp will not power on after new hu

Installed a jensen vx7022 today
When installing, realized the metra wire harness had no blue/white amp turn on wire even though the package diagram showed it. So I sent the blue antenna on wire to the blue on the jensen. I did set the sub to on in the menu. There is 12v present when checking with a meter....but the amp will not power on.

I ran out of time today, I have a few things I can think of to check....maybe connect to the red acc wire?...maybe if I go behind my factory harness, there may be a blue/white amp on wire?

I have a 2004 tundra.
Thanks for any help.
Joe
drjoeshmoe is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Help Syrian Refugees Survive. Donate Now!
Or text REFUGEES to 50555 to give $10 to USA for UNHCR
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:11 AM.
Powered by vBulletin® - Copyright © 2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996 - 2011 by CarAudioForum.com - all rights reserved.