CarAudioForum.com

Go Back   CarAudioForum.com > Discussion Forums > Car Audio: Subwoofers

Reply
Old 11-20-2014, 10:00 PM   #1
* Goliathus *

Registered User
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1
* Goliathus * is on a distinguished road



Mutant MT12ASX - Remote Problem :(

Hey guys. So I recently purchased a 94 Mercedes-Benz E220 Estate (S124). I bought the car as a project and I'm now at the stage of installing a somewhat decent system. I'm basically using a Sony or Pioneer head unit as well as 4 13cm Pioneer speakers.

Yesterday I managed to buy a used Mutant MT12ASX subwoofer. I paid 30 which I think is a very reasonable price. The sub is fully working and came with all the factory plugs so I don't really need to figure out any wiring.

The one problem I am having though is with the remote Bass Boost controller. Honestly, I'm not even sure if I want to connect it at all but I'd like to figure this out.

Whenever I plug it into the sub, the sub suddenly quiets down. When I increase the bass boost the sound is not so clear any more and I wondered if anyone knows what it could be. Thanks
* Goliathus * is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Help Syrian Refugees Survive. Donate Now!
Or text REFUGEES to 50555 to give $10 to USA for UNHCR
Reply

Bookmarks

Tags
bass boost, mutant, problem, remote, subwoofer

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:25 AM.
Powered by vBulletin® - Copyright © 2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996 - 2011 by CarAudioForum.com - all rights reserved.