CarAudioForum.com

Go Back   CarAudioForum.com > Discussion Forums > Car Audio: Video & Multimedia

Reply
Old 06-12-2017, 02:04 AM   #1
Wfg42438

Registered User
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
Wfg42438 is on a distinguished road



Alpine IVA-W900 Bluetooth Problems

Hello,

I installed a Alpine IVA-W900 with a INA-W900BT Bluetooth adapter in my Mazda6. For some reason I can't seem to sync my iPhone 6 to the radio. When entering the system menu it what's I find odd is that the manual says on the Bluetooth in section it needs to be set to module but this option is not there. My only option is HPF OR HPF +Audio. If I put these options and try to since my cell phone all my phone says is the device is not within range. In addition I have also noticed that at times tje "Bluetooth in" option in the system settings section sometimes shows at other times it does not.

If someone can help me sync my device I would really appreciate it.

Images have been added below:

https://ibb.co/nif6xa
https://ibb.co/hZDgVv
https://ibb.co/hW7VOF
https://ibb.co/dZKAOF
https://ibb.co/e7jc3F
https://ibb.co/kviFqv
https://ibb.co/bw8Rxa
https://ibb.co/hXyRxa
Wfg42438 is offline   Reply With Quote

Sponsored Links
Help Syrian Refugees Survive. Donate Now!
Or text REFUGEES to 50555 to give $10 to USA for UNHCR
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:11 PM.
Powered by vBulletin® - Copyright © 2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1996 - 2011 by CarAudioForum.com - all rights reserved.